Ser brevet konstigt ut i din e-postklient? Klicka här
Hemsida: Ekosofia.se Avregistrera Kontakt

blinkandejulgran.gif

December 2009

Kära vänner, kunder, kolleger och andra miljöengagerade!

När detta skrivs är FN:s klimatförhandlingar i Köpenhamn precis avslutade. Oavsett hur man ska tolka resultatet, så är vi övertygade om att det fortsatt finnas ett stort behov av att förstå miljöfrågans utveckling samt hur man ska kunna kommunicera kring miljö och hållbar utveckling på ett trovärdigt sätt. Här hoppas vi kunna vara till hjälp, bl a tack vare vår omfattande – och ständigt pågående – omvärldsbevakning. Den utgör grunden i vår verksamhet – oavsett om det gäller utbildning, ledningsseminarier, miljökommunikation eller strategisk rådgivning.

Vi har under 2009 fortsatt att hjälpa många av de kunder som vi arbetat med i flera år. Nya kunder och uppdrag har också tillkommit. Se nedan för exempel.

I mars började Björn Svensby arbeta hos oss. Björn är statsvetare med inriktning mot hållbarhetsfrågor och miljöpolitik. Han har tidigare arbetat för bistånds- och människorättsorganisationerna Individuell Människohjälp och Amnesty.

Även om det snart är jul och förhoppningsvis en vit vinter, ser vi redan nu fram mot våren – inte minst den 7 maj. Då fyller Ekosofia sjutton år; något som vi tänker fira – gärna tillsammans med många goda vänner, kunder och kollegor.

Till dess önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

 Bland Ekosofias kunder 2009:

Aranäs KB
Byggnadsfirman Ernst Rosén AB
Din Bostad AB
Familjebostäder i Göteborg AB
Förbo AB
Förvaltnings AB GöteborgsLokaler
Göteborgs Högre Samskola
Göteborgs universitet
Higabgruppen
Ivar Kjellberg Byggnads AB
Liseberg AB
ProTeko
Saxborn Fastigheter
Sjätte AP-fonden
Stendahls Reklambyrå
Vägverket
Älvstranden Utveckling AB

Kort om Ekosofia AB
Ekosofia AB är ett kunskapsföretag som verkar för hållbar utveckling.
Våra tjänster omfattar:
  • Omvärldsbevakning/analys
  • Miljöledning
  • Utbildning
  • Utredningar/förstudier
  • Affärs- och marknadsutveckling
  • Kommunikation
  • Projektledning
  • Allmän rådgivning
Vi vänder oss till företag och organisationer, både stora och små; oavsett bransch, verksamhetsområde och geografisk hemvist. Ekosofia AB grundades 1993.
Ekosofias nyhetsbrev utkommer med elva nummer per år. Ansvarig utgivare är Bill Romanus. För mer information om nyhetsbrevet kontakta Bill Romanus romanus@ekosofia.se.

För mer information om Ekosofia AB och våra tjänster, kontakta Magnus Ruberg på telefon 031 - 708 66 52 eller magnus.ruberg@ekosofia.se.