Kära vänner, kunder, kolleger och andra miljöengagerade!

 

Under 2007 har klimat och miljö fortsatt att vara i fokus i hela samhället; i både media, politik och näringsliv. Vi lever nu i en ny verklighet där frågan är på topp och prioriteras av beslutsfattare på alla nivåer. Ett aktuellt exempel på detta är ju att IPCC och Al Gore tilldelats Nobels fredspris.

 

Ekosofias arbete fortsätter att domineras av vår omfattande - och ständigt pågående - omvärldsbevakning. Den är ju grunden i vår verksamhet - oavsett om det gäller utbildning, ledningsseminarier, utredningar, miljöledning, miljökommunikation eller strategisk rådgivning. Vi har under året fortsatt att hjälpa många av de kunder som vi arbetat med i flera år. Nya kunder och uppdrag har också tillkommit. Se nedan för exempel.

 

Så här i slutet av året präglas vår vardag av att vi nu efter nästan tio år på Johannebergsgatan flyttar till Lundby Strand*. Så det blir inte särskilt mycket av julförberedelser.
Vi hoppas komma i ordning direkt efter nyår och ska då förbereda oss för ett kombinerat inflyttnings- och femtonårskalas - den 9 maj. Inbjudan kommer!

 

Utbudet av ekologiska och KRAV-märkta produkter ökar hela tiden, även bland sådant som hör julen till; sill och snaps, skinka, senap samt numera även glögg. Hoppas att ni kan njuta av detta och av en fridfull julledighet.

 

 

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Bill och Magnus

 


* Adressen är Anders Carlsson gata 7, 417 55. Samma telefonnummer som tidigare.

 

 

Bland Ekosofias kunder 2007:

Akademiska Hus Väst AB
Aranäs KB
Byggnadsfirman Ernst Rosén AB
Chalmersfastigheter AB
Din Bostad AB
Energiråd Väst
Förbo AB
Förvaltnings AB GöteborgsLokaler
Göteborgs universitet
Göteborgs stads bostadsaktiebolag
HSB Mölndal
Liseberg AB
Mölndals stad
ProTeko
Skyddsvärnet i Göteborg
Stendahls Reklambyrå
Uddevallahem
V-städ AB
Vägverket, region Väst
Älvstranden Utveckling AB